måndag 28 februari 2011

Bindetrådsbindning i flera färger med bottenbindning


Tänk vad svårt vissa saker kan vara. Jag tror detta var lite knepigt att väva,
framförallt hålla reda på trampordningen.
Ännu så länge håller jag på med prover till mina klasskompisar.
Jag har använt bomg. 16/2 i varp 10tr/cm.
Inslag: ling16 i tuskaft. Bragegarn i två färger och lingarn ca grovlek4 i två färger.
Finns det någon som har fler förslag på hur man går vidare med denna idé?

3 kommentarer:

 1. Det ser jätte fint ut! =)

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga vårfärger! Är jag ju helt novis vad gäller vävning, så jag kan tyvärr inte hjälpa dig med någon idé.
  kram Majsan

  SvaraRadera
 3. Hej, har du funderat på att byta plats på andra tuskafts trampan och trampa 4, så kanske trampordningen blir lättare? Testa i ditt vävprogram (jag har inget) men när jag tittar på din solvnota med uppknytning kan jag ana att det skulle underlätta. Men kanske det blir knöligt ändå när du växlar till det andra rutpartiet...
  Hälsningar Meta

  SvaraRadera