onsdag 6 april 2011

SKUMT!!! Vad är det som händer?


Vad är det som händer. Jag får upp olika mängd bilder på min blogg
beroende på vilken webbläsare jag använder.
Finns det fler som upptäckt detta.
Normalt har jag använt Google Crome, men när jag sen går in på Mozilla Firfox
så har inlägget tappat bilder och det finns text utan bilder. Skumt?
Vet någon hur man kommer till rätta med detta?
Detta var inte kul!

3 kommentarer:

  1. Ingen aning om nåt sånt! Väldans skumt verkar det.Jag är glad så länge min dator funkar som den ska. Annars ropar jag på sonen. Han brukar klura ut det mesta! Annars trodde jag att rubriken handlade om bilden..... Då var det inte så skumt, utan att våren är på väg! Det är väll härligt! Jag har en invasion an kanadagäss och svanar här! Å tussilago i drivor!

    SvaraRadera
  2. Bilden är till för att blipå bättre humör när det strular på datorn. Nu längtar man hela tiden efter våren. //MalinSj

    SvaraRadera
  3. Om du läst hos mig så spökar det nu med med olika nya program bl.a! Skumt, ja!

    SvaraRadera