torsdag 17 november 2011

http://epla.se/shops/textilgaraget/


Nu har jag varit med några veckor på Epla.se och dessutom fått iväg min första vara.
Det blev en värmekudde med fodral. Mycket användbar.
Jag rekommenderar den vid värk och alla slags krämpor.

Tyvärr har det inte blivit så mycket här på bloggen, men det tar allt för mycket tid med både jobb och producera inför alla julmarknader. Inlämning är ju nu till helgen redan på de flesta ställen. Lite nytt har jag faktiskt hunnit med, fållar för fullt lite löpare och prismärkt snart allt.
Snart kommer det även nya alster här också.


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Det är inte lätt att få tiden att räcka till allt som man skulle vilja göra. Man får prioritera :)
  Grötpåsar är verkligen härliga, fin var den du visar också.
  Lycka till med förberedelser inför marknaderna.

  SvaraRadera
 2. Roligt med julmarknader. Men som sagt måste det finnas lite av varje till salu. Jag har lämnat återbud till julmarknaden till helgen, pga att jag inte är bra. Kändes faktiskt riktigt skönt när jag tagit beslutet.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera