lördag 7 januari 2012

Virkningen under julhelgerna.

Tur att jag haft lite virkning på gång i julhelgerna,
annars hade min nödvändighet på sysselsättning inte tillfredsställts?
Så här ville mitt äldsta barnbarn Viktor att mormor skall göra.
Detta hade jag tänkt från början?
Vi får se hur det blir. Fästa alla trådar mm tar ju lite tid.

3 kommentarer:

 1. Blir nog fint hur du än gör! Det är många rutor med många trådar som ska fästas, tar nog en stund.

  SvaraRadera
 2. Det tråkigaste är faktiskt att fästa alla trådar. Ser fram mot att få se täcket monterat. Tror det blir fint. Jag har suttit och fäst trådar i sockor som jag stickat och det var 7 par och sedan har jag påbörjat både par 8 och 9 (olika kvaliteter). Men måste ta mej i kragen och väva fast lusten fattas just nu. Inte bra med juluppehållet. Och så vill jag testa min nya "sykompis" också.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Oj! Vad vackert det kommer att bli! Jag har ett otal kassar med virkade rutor. Får se när jag får ork och tid att göra nåt vettigt av dom!

  SvaraRadera