söndag 6 januari 2013

Väntar på nya vävar!

Just nu är det stiltje i mina egna vävstolar. 
Jag har inte riktigt kommit på vad jag skall sätta upp och försöker att sy lite mer istället.
Har idag även köpt en ny liten kamera som jag kan ha i fickan, men behöver ett litet fodral till den. 
Vet ej om jag skall virka eller sy?
I veckan kommer i alla fall en vävkurs igång och jag vet att alla väntar på nya idéer från mig så jag bör fundera redan nu. Här är lite bilder från tidigare vävar utav elever i olika klasser.

 Ser även att jag har en del garner liggande, 
vet ej hur allt detta skall förbrukas men eleverna har i alla fall en hel del att välja på.

3 kommentarer:

 1. Hej Malin,
  Vad är det för vävkurser du kör? Jag ser att du håller till i Vallentuna och för mig är det på rätt sida av stan. Har svårt att hitta regelbundenhet med kurs varje vecka, men någon veckoslutskurs vore spännande för att lära mig mer. Maila mig gärna på irene.ai.lundell@gmail.com

  Hälsar Irene på torasvavstol.blogspot.se

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar hos mig... det är min första väv i trasrips och jag provar mig fram för att komma på hur grova trasorna ska vara för att det ska bli som jag vill ha det. Jag är ju van att väva vanliga trasmattor, som blir riktigt stadiga och ligger bra på golvet. Dom första trasripsen i den här väven, som jag kallar för julmattor på min blogg... tyckte jag blev lite "slankiga" så nu testar jag att väva med lite kraftigare inslag och det känns bättre. Roligt att se alla fina vävar du visar!
  Lycka till med din vävkurs/ Irené

  SvaraRadera
 3. Härliga vävar du visar :)
  Det ser fint ut i din garnhylla - härliga vårfärger .
  Lycka till med vävkursen:)

  Önskar dig en fin vecka:)
  Kram

  SvaraRadera